Hvordan betaler jeg?

Jeg modtager betaling via mobilepay og kontant.

Kan du opbevare min kjole inden festen?

Efter de sidste tilretninger er lavet, er der mulighed for at få opbevaret din kjole hos mig for et engangsbeløb. Så er du sikker på den klar når du skal bruge den.

Hvad er dine åbningstider?

Skrædderiet har åbent alle hverdage i dagtimerne. Hvis du har et særligt behov for en tid uden for åbningstid, er du meget velkommen til at kontakte mig og så ser jeg, hvad der kan lade sig gøre.

Må jeg tage en veninde eller familie med?

Ja, du er meget velkommen til at tage din mor,  veninde eller en anden særlig person med. Vær dog opmærksom på at jo mere ro og fokus, der er ved prøvningerne, jo bedre bliver det endelige resultat.

Må man tage billeder ved prøvningerne?

Ja, man må gerne tage billeder ved tilretningerne.

Hvad nu hvis jeg bliver gravid eller ændre min vægt?

Hvis du ændrer din vægt markant eller bliver gravid, tager jeg altid en professionel vurdering af om den nuværende kjole kan tilrettes.

Hvor lang tid før skal jeg bestille tid?

Det er bedst at du bestiller tid, lige så snart du har bestilt eller købt din kjole i butikken – gerne et halvt år eller mere før brylluppet. Så er der nemlig størst chance for at du får en tid, der passer dig. Du skal dog være opmærksom på at der er foråret og sommeren er spidsbelastning. Kjolen skal helst være helt færdig senest en måned inden bryllup, så vi har mulighed for en allersidste tilretning.

 

Jeg har ikke fået købt bh og sko endnu. Hvad gør jeg så?

Lingeri og sko gør en verden til forskel for kropsholdning og pasform. Derfor ville det være ærgerligt at begynde en tilretning, inden du har fået købt disse. Hvis du allerede har en tid uden sko og lingeri, så kontakt mig hurtigst muligt, så vi kan finde en ny tid.

Hvad koster en tilretning?

Ved den første prøvning aftaler vi hvilke tilretninger, der skal laves, og du går herfra med en fast pris. Så prisen er altså helt afhængig af hvor meget, du skal have ændret på kjolen. Hvis du fortyder nogle af de ting, som vi har aftalt, skal du hurtigst muligt tage kontakt til mig.

Hvordan opbevarer jeg min kjole efter festen?

Du kan tilkøbe en syrefri æske som er en fornuftig  måde at opbevarer din kjole på derhjemme.